Com arribar

Euromercat Escudero

Ctra. Nacional II, 13 · 17700 - La Jonquera (Girona)

Amb cotxe

Direcció N-II, just després de la Duana, el bufet es troba a uns 1000 metres a la dreta.

Per AP-7, sortida 1. Després del peatge, pren la sortida cap a Figueres (N-II). El bufet es troba a uns 1000 metres a la dreta.

Direcció N-II cap a la Jonquera, a tan sols 1000 metres abans d’arribar a la duana, veuràs l’accés directe al pàrquing a la 3ª sortida de la rotonda (just al costat supermercat “Euromercat Escudero”).

Per AP-7, sortida 2. Després del peatge, pren la sortida cap a la Jonquera (N-II). A 4 km, veuràs l’accés directe al pàrquing a la 3 sortida de la rotonda (just al costat del supermercat “Euromercat Escudero”).

Amb transport públic

Tren fins a Figueres RENFE/AVE
Línia regular Figueres - La Jonquera

Gran Jonquera

CC Gran Jonquera Pis 1 Local 60 Avda. Galicia, 22-28 · 17700 - La Jonquera (Girona)

Amb cotxe

Direcció N-II, un cop passat el centre de la vila, tindràs accés directe al pàrquing del “Gran Jonquera” a 1000 metres a l’esquerra. El bufet està situat al 1r pis.

Per AP-7, sortida 2. Després del peatge, agafa la sortida cap a Figueres (N-II). Trobaràs el pàrquing del “Gran Jonquera” a uns 800 metres a l’esquerra. El bufet està situat al 1r pis.

Direcció N-II cap a La Jonquera, a la primera rotonda, tindràs accés directe al pàrquing del “Gran Jonquera”. El bufet està situat al 1r pis.

Per AP-7, sortida 2. Després del peatge, agafa la sortida cap a Figueres (N-II). A uns 800 metres, a l’esquerra, veuràs l’aparcament del centre comercial “Gran Jonquera”. El bufet està situat al 1r pis.

Amb transport públic

Tren fins a Figueres RENFE/AVE
Línia regular Figueres - La Jonquera